Certifikati

Visokodjelotvorni proizvodi i koncepti hranidbe životinja

Sano stoji iza kvalitete na svakoj razini stvaranja nove vrijednosti.

Naš proglašen cilj je poboljšanje procesa za zdrav rast poduzeća, od stočne hrane za životinju do čovjeka. Na putu prema tom cilju koračamo dosljedno pomoću dokazanih i inovativnih rješenja. Naš strukturiran portfolio proizvoda već više od 40 godina dokazuje svoju primenljivost u praksi. Premiksi, Protamino proizvodi, mliječne zamenice, dopunska stočna hrana, specijalna stočna hrana i sredstva za siliranje odlikuju sa visoko učinkovitim sastojcima. Ugrađeni su u znanstveno utemeljene koncepte hranidbe životinja. Osim toga, nudimo brojne dodatne proizvode i usluge za hranidbu stoke koji su se dokazali u praksi kao i profesionalno vođenje poljoprivrednih gospodarstava.

Visokovrijedne sirovine – Svi Sano proizvodi za hranidbu životinja temelje se na visokovrijednim sastojcima kako bi životinje dobivale upravo one hranjive tvari koje su im potrebne za zdravlje i visoku produktivnost. Ekološka neškodljivost i održivost stalno se provjeravaju i optimiziraju.  

Najsuvremenija tehnika proizvodnje – Naša se proizvodnja u potpunosti kompjutorski kontrolira uz stalno usklađivanje ciljanog i stvarnog stanja. U sklopu kontinuiranog vrednovanja suradnici u proizvodnji osiguravaju da samo besprijekorna roba napušta proizvodnju i stiže do kupca.    

Najviši standardi sigurnosti – Sigurnost stvara povjerenje. Zbog toga ona kod nas ima najviši prioritet. Postavljamo najviše standarde sigurnosti na radu za naše suradnike kao i u procesu dobave za proizvodnju i skladištenju naših proizvoda pa sve do isporuke našim kupcima.

Interno i eksterno kontrolirana kvaliteta – Na svakoj proizvodnoj lokaciji su posebni suradnici  odgovorni za osiguravanje kvalitete naše stočne hrane. Dobrovoljno certificiranje od strane mnogih nezavisnih organizacija potvrđuje naš zahtjev za kvalitetom.

Interni kao i eksterni kontrolori potvrđuju tvrtki Sano najvišu kvalitetu na svakoj razini stvaranja nove vrijednosti, koja se ogleda u svim certifikatima koji su značajni u ovoj proizvodnoj grani.

Vaš izravni kontakt

Sano - Suvremena hranidba životinja d.o.o.
044/568-000
044/670-816
Industrijska cesta 1, Potok
44317 Popovača
Hrvatska