Izvučeni dobitnici nagradne igre

Deset dobitnika Sano proizvoda

Sano-nagradna-igra

Izvučeni su dobitnici Sano nagradne igre. Nagradna igra trajala je od 18. travnja do 31. svibanj 2017. godine, a sudjelovati su mogli svi kupci Sano proizvoda u prodajnim mjestima naših zastupnika.

Čast izvlačenja dobitnika nagrada imale su djelatnice ureda tvrtke Sano u Popovači. Dobitnici su nagrađeni s 50 kilograma Sano proizvoda po vlastitom izboru.

Deset izvučenih dobitnika su:

  1. Danijel Peco
  2. Ernest Pajdlin
  3. Vlado Petrintić
  4. Petar Gašparuš
  5. Damir Krpan
  6. Ivica Lurić
  7. Ivo Mareljić
  8. Kristina Gluštić
  9. Verica Vnuk
  10. Rudolf Hršak

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Pozivamo vas da pratite naše internetske i facebook stranice i na taj način pravodobno saznate termine sljedećih akcija i nagradnih igara.

Further Content

Svako poduzeće, bilo da se radi o trgovcima poljoprivrednim proizvodima ili poljoprivrednom gospodarstvu, se danas nalazi pod velikim pritiskom konkurencije i troškova. Sigurno i Vi imate konkretne predodžbe o svojoj budućnosti?

Veleposlanstvo Države Izrael u suradnji s Israel Export Institute i nekoliko Županijskih komora Virovitica organizirali su seriju seminara s predavanjima iz 5 područja: navodnjavanje, staklenici, mljekarstvo, gnojiva i zaštita bilja.

Sano želi podijeliti svoje bogato stručno znanje i 40-godišnje iskustvo i to sa svojim kupcima, na osnovi partnerskih odnosa, kako bi oni što neposrednije primijenili sve elemente poslovanja, koji su preduvjeti za zdrav rast vlastite tvrtke.