srijeda, 25. siječnja 2023
Događaj

Sano na godišnjoj nagradi Mljekarskog lista

Na Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima održan je Stručni skup u organizaciji Hrvatske mljekarske udruge na kojem su nagrađeni i najuzorniji proizvođači mlijeka u Republici Hrvatskoj, a dodijeljene su i Godišnje nagrade Mljekarskog lista u kategorijama “Mliječna farma 2022. godine” i “Najperspektivniji mladi proizvođač mlijeka u 2022. godini”. Održano je i obilježavanje 60. obljetnice Mljekarskog lista, a uvodno je okupljene pozdravila i riječi dobrodošlice uputila predsjednica Hrvatske mljekarske udruge Vera Volarić.

Ovom stručnom skupu prisustvovali su dekanica Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima Marcela Andreata-Koren, koprivničko-križevački župan Darko Koren, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Zdravko Tušek, ravnatelj Uprave za stočarstvo i kvalitetu stočne hrane Zdravko Barać, zamjenik ravnateljice HAPIH-a Krunoslav Karalić, Ivica Vranić, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković, predstavnici mljekara, udruga uzgajivača i proizvođača mlijeka, članovi Uredničkog odbora i suradnici Mljekarskog lista, predstavnici Agronomskog fakulteta u Zagrebu, predstavnici Fakulteta Agrobiotehničkih znanosti, predstavnici Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu i Hrvatskog veterinarskog instituta te brojni proizvođači mlijeka i sponzori.

Predsjednica povjerenstva za odabir najboljih bila je Danijela Stručić, a članovi Miljenko Konjačić, Davor Pašalić, Kristina Matković, Josip Jurić, Krunoslav Ladić i Zoran Bašić. Nagrada za mliječnu farmu 2022. godine pripala je OPG-u Murković iz Novakovca u Međimurskoj županiji, a za najperspektivnijeg mladog proizvođača u 2022. godinu nagradu je primio Marko Ivančan iz Novačke u Koprivničko-križevačkoj županiji. 

Tvrtku Sano kao jednog od sponzora predstavljali su stručni savjetnici Ivan Treska i Franjo Kišiček koji su pobjednicima uručili vrijedne nagrade naše firme. Čestitamo nagrađenima te svima želimo puno uspjeha u daljnjem rastu i razvoju njihovih farmi.

 

Vaš izravni kontakt

Sano - Suvremena hranidba životinja d.o.o.
044/568-000
044/670-816
Industrijska cesta 1, Potok
44317 Popovača
Hrvatska