Sano Akademija

Izvanrednim znanjem uvijek jedan korak ispred

Već više od 15 godina Sano akademija jamči kompetentnu obuku i usavršavanje poljoprivrednika, veterinara vlastitih zaposlenika, savjetnika. Sano akademija je, u okviru međunarodne ekspanzije, važan strateški čimbenik uspjeha u tvrtci.

Ciljani programi obuke i usavršavanja omogućavaju našim suradnicima sveobuhvatan stručni i osobni razvoj na Sano Akademiji. Tako se osigurava da posebno naši stručni savjetnici, konzultanti i specijalisti raspolažu aktualnim stručnim znanjem, kako bi i prilikom zahtjevnih savjetodavnih situacija na poljoprivrednim gospodarstvima mogli preporučiti optimalna rješenja.

Sano akademija nudi i za poljoprivrednike i Sano zastupnike zanimljiva usavršavanja i visokokvalitetne stručne konferencije kojima se stiču praktična iskustva na područjima hranidbe životinja, zdravlja životinja, kao i savremenog menadžmenta. Boljim znanjem ste pripremljeni za izazove suvremenog stočarstva.

Ovaj uspjeh omogućuje angažiran tim akademije koji sadržaje prenosi s velikom profesionalnošću, oduševljenjem i entuzijazmom.

Postanite aktivni, krenite s nama u uspješnu budućnost koristeći prednosti programa Sano Akademije.

Radujemo se sudionicima koji su željni uspjeha i znanja.

Vaša Suzana Topić

Voditeljica Sano Akademije

Vaš izravni kontakt

Suzana Topić - voditeljica Sano Akademije
Suzana Topić
Voditeljica Sano Akademije
+387 (0)51-582-050
+387 (0)51-580-293
Maglajani bb
78250 Laktaši
Bosna i Hercegovina