Sano Zastupnički program

Profitirajte od Sano

Svako poduzeće, bilo da se radi o trgovcima poljoprivrednim proizvodima ili poljoprivrednom gospodarstvu, se danas nalazi pod velikim pritiskom konkurencije i troškova.

Sigurno i Vi imate konkretne predodžbe o svojoj budućnosti?

  • Želite povećati svoj profit ili ostvariti dodatnu zaradu?
  • Želite provesti nove i proširene investicije?
  • Vidite svoj uspjeh u jednostavnim i jasnim konceptima proizvoda? Želite dalje razvijati svoj posao?

Za sve Vaše buduće ciljeve Sano zastupnički program Vam nudi atraktivne pogodnosti i prednosti koji su jedinstveni u ovoj branši. Upoznajte Sano i profitirajte i Vi od profesionalnog zastupničkog programa. Naš je program podijeljen prema sljedećim točkama:

1. Sano savjetodavna i prodajna podrška

Postanite kao Sano-zastupnik dio regionalnog centra kompetentnosti. Na 15 lokacijama diljem Hrvatske riječju i djelom Vam stoji na raspolaganju Vaš osobni Sano – stručni savjetnik. Zajedno posjećujete poljoprivredna gospodarstva orijentirana na budućnost. Nadalje profitirate i od redovnih Sano prodajnih akcija. Ako želite urediti svoj prodajni prostor da izgleda kao moderan distribucijski centar, na raspolaganju Vam stoji poseban Sano dizajner.

2. Sano proizvodi po vrhunskim uvjetima

Odaberite Premium marku Sano. Svi su Sano proizvodi u Sano konceptu hranidbe međusobno usklađeni: za zdrave životinje, dokazano veća učinkovitost i optimalan rast. Dobrovoljno certificiranje od strane mnogih nezavisnih organizacija potvrđuju zahtjeve na kvalitetu koju očekujete Vi kao partner. Paleta Sano proizvoda je pregledna i lako primjenjiva. Strategijom proizvoda se kao zastupnik jasno izdvajate u odnosu na konkurenciju. Profitirajte kao Sano zastupnik od bonusa dobrodošlice za Vaše prve narudžbe.

3. Sano program naobrazbe na Sano akademiji

Na Sano akademiji steći ćete potrebno znanje za početak Vašeg rada kao Sano zastupnik. Na raspolaganju Vam stoje programi o hranidbi i uspješnoom vođenju poslovanja. Profitirajte od razmjene iskustava s kolegama zastupnicima i stručnjacima na godišnjim konferencijama zastupnika.

Ako ste zainteresirani za partnerstvo s tvrtkom Sano - Suvremena hranidba životinja, stupite direktno s nama u kontakt.

Vaš izravni kontakt

Sano - Suvremena hranidba životinja d.o.o.
044/568-000
044/670-816
Industrijska cesta 1, Potok
44317 Popovača
Hrvatska