Savjeti u prehrani goveda

Za mnogo mlijeka

Svaka životinja prolazi različite životne i produktivne faze. O zadovoljavanju potreba u pojedinim fazama ovisi daljnji uspjeh u pogledu zdravlja i učinkovitosti životinja. Tako na primjer na mliječnost krava  u velikoj mjeri utječe uzgoj teladi i junadi. O hranidbi krava u suhostaju opet ovisi plodnost, pojava mliječne groznice kao i mliječnost u sljedećoj laktaciji. 

Kako bi se ispunili zahtjevi životinja u svakoj pojedinoj životnoj i produktivnoj fazi te ih se optimalno pripremilo za sljedeću fazu Sano je razvio specijalne koncepte hranidbe.

Vaš izravni kontakt

Pero Gnjidić
Pero Gnjidić
Regionalni specijalist za govedarstvo
+385 (0)91 670 8170
Hrvatska
niojio

Zdrava, učinkovita i puna inovacijske snage – to je trozvuk koji odlikuje naše proizvode.

Jedinstven Sano koncept stručnog savjetovanja objedinjuje iskustvo i stručno znanje poljoprivrednika, savjetnika za hranidbu životinja i veterinara na području hranidbe životinja.

Naš proglašen cilj je poboljšanje procesa za zdrav rast, od stočne hrane za životinju do čovjeka. Na putu prema tom cilju koračamo dosljedno pomoću dokazanih i inovativnih rješenja. Naš strukturiran portfelj proizvoda već više od 40 godina dokazuje svoju primjenjivost u praksi.