Zaštita podataka

Izjava o zaštiti podataka

Zahvaljujemo što ste posjetili našu stranicu te Vas želimo upoznati o online zaštiti podataka. Za našu kompaniju zaštita Vaše privatnosti je od najveće važnosti. Iz tog razloga pridržavanje zakonskih propisa o zaštiti podataka se podrazumijeva.

 

1. Osobni podaci

Prilikom posjete ovoj stranici može biti zatraženo da unesete svoje osobne podatke. Odgovori na ova pitanja su dobrovoljni. Ako ste dobrovoljno dali Vaše podatke i prihvatili, podaci se čuvaju u skladu s odredbama. Našu stranicu možete koristiti bez otkrivanja Vašeg identiteta.

 

2. Pohrana i obrada osobnih podataka

Prijenos osobnih podataka se kodirano obavlja putem interneta. Za prijenos podataka koristimo SSL-kodiranje (Secure Socket Layer).Prilikom davanja Vaših osobnih podataka, Vaše podatke spremamo na posebno zaštićenom Serveru. Oni su zaštićeni tehničkim i organizacijskim mjerama od gubitka, uništenja, pristupa, izmjene ili distribucije Vaših podataka od strane neovlaštenih osoba.  Pristup Vašim podacima ima samo mali broj ljudi, ovlaštene osobe. To su osobe koje su zadužene za tehničku, komercijalnu  ili redakcijsku podršku servera.

Unatoč redovnoj kontroli  potpuna zaštita od svih opasnosti nije moguća.

 

3. Prijenos osobnih podataka trećim licima

Vaše osobne podatke koristimo samo unutar poduzeća i povezanih društava kao i kompanije odgovorne za obradu naloga. Bez Vašeg odobrenja Vaše podatke ne dajemo trećim licima, posebno ne u svrhu promidžbe. Ako smo  obavezni po zakonu ili po sudskom nalogu, Vaše podatke dostaviti ćemo ovlaštenim licima.

 

4. Obavijest o sigurnosti podataka i korištenju Google Analytics:

Ovaj website koristi Google Analytics, uslugu web analize Google Inc ( "Google"). Google Analytics koristi takozvani "Cookies", koji su tekstualne datoteke koje su spremljene na računalu i omogućavaju analizu korištenje web stranice. Informacije o korištenju ove web stranice (uključujući Vašu IP adresu), koja su prikupljene putem kolačića, se prenose i spremaju u Google poslužitelj u SAD-u. Google će koristiti te informacije za procjenu korištenja web stranice, za izradu izvještaja o web aktivnosti za pokretanje web stranice, kao i za dodatne usluge vezano za korištenje web stranice i internet. Nadalje Google će prenijeti podatke trećim osobama, ako se to zakonski zahtijeva. Google neće ni u kojem slučaju povezati vašu IP adresu s drugim Googleovim podacima. Možete izbjeći uvođenje kolačića pomoću odgovarajućih postavki našeg pretraživača softvera, no ističemo da u ovom slučaju neće biti moguće koristiti sve funkcije ovih web-stranica u potpunosti. Korištenjem ove web stranice odobriti ćete obradu podataka o vama, koji je okupio Google, na način i za svrhe koje je gore opisano.

 

5. Zaštita maloljetnika

Djeca i osobe mlađe od 18 godina svoje osobne podatke nam ne trebaju davati bez odobrenja roditelja ili zakonskih staratelja. Mi ne tražimo osobne podatke od djece, ne prikupljamo ih niti ih prosljeđujemo trećim licima.

6. Informacije

Imate pravo na informaciju o Vašim pohranjenim podacima i ako je potrebno pravo na ispravak, blokadu ili brisanje podataka. Kontakt osoba vezana za ovo je ovlaštena osoba za zaštitu podataka.

7. Kontakt

Za više informacija stoji Vam naša ovlaštena osoba za zaštitu osobnih podataka. Molim Vaše upite pošaljite na sljedeću adresu: sano@sano.hr Mi ćemo Vaš upit proslijediti odgovornoj osobi.