Zdrav rast

Poduzeća za proizvodnju mesa ili mlijeka

Sano proizvodi za zdrav rast

Postizanje ciljeva opisanih u odjeljku „O nama“ podrazumijeva visoku stručnost i posvećenost poslu: taj posao je više od posla – to je poziv, misija i poduzetnički poduhvat.

"Sano, zajedno sa suradnicima u svim Sano tvrtkama i zemljama, ima globalnu odgovornost da svaki dan širom svijeta u značajnoj mjeri doprinosi razvoju hranidbe životinja, njihovog zdravlja i dobrobiti, a za dobrobit prirode i čovjeka.“

Moderni proizvođači (farmeri) moraju biti uspješni poslovni ljudi – poduzetnici.

Pretpostavka svakog uspješnog poduzetnika je da se njegovo poduzeće neprestano razvija, da kontinuirano povećava proizvodnju, a s time i zaradu s ciljem da se akumulira kapital.

Uspješne tvrtke rastu zdravo – znači ne kao nepromišljene i visoko-rizične investicije. Rast mora biti zdrav – na bazi zdrave vlastite supstance, koja je posljedica učinkovitog poslovanja na temelju visoke produktivnosti, niskih troškova i financijske stabilnosti.

Budući da je Sano izrastao do današnjih dimenzija i dalje raste upravo na modelu zdravog rasta, Sano nudi razvoj modela poslovnog rasta, kroz primjenu svojih proizvoda i usluga – kao cjeloviti poslovni koncept.

Vaš izravni kontakt

Sano - Suvremena hranidba životinja d.o.o.
044/568-000
044/670-816
Industrijska cesta 1, Potok
44317 Popovača
Hrvatska