Obuka za stručnog savjetnika

Jedinstvena obuka

Sano svojim novim suradnicama i suradnicima nudi izvanredne mogućnosti za stručni i osobni razvoj, kako bi usavršavali sposobnosti stečene tijekom studija ili u profesionalnom životu. Opremljeni ovim kompetencijama, posebno naši kupci na poljoprivrednom području, profitiraju od naših savjetodavnih usluga.

Obukom na Sano akademiji, za stručnog savjetnika na području hranidbe životinja, nudimo obuku za savjetnika na najvišem nivou, kako bi uvijek mogli kompetentno odgovoriti na izazove suvremene poljoprivrede. Moduli obuke (nastava na Sano akademiji, kao i obuka na radnom mjestu u pojedinoj regiji) se nadopunjuju korak po korak i uključuju podučavanje znanstvenih stručnih tema kao i potrebnih kompetencija na područjima savjetovanja i prodaje, retorike i prezentacije, kao i suvremenog upravljanja odnosima sa kupcima.

Obuku na radnom mjestu opširno provodi iskusan Sano stručni savjetnik i trener.

Obuka je u branši jedinstvena, poljoprivrednici ocjenjuju savetodavnu kompetenciju Sano stručnog savjetnika izvanrednom. Mi sve Sano stručne savjetnike u najboljoj mjeri pripremamo za rad u zanimanju orijentiranom na budućnost. Pri tome Sano preuzima troškove obuke kao ulaganje u budućnost naših novih suradnika.

Vaš izravni kontakt

Sano - Suvremena hranidba životinja d.o.o.
044/568-000
044/670-816
Industrijska cesta 1, Potok
44317 Popovača
Hrvatska